COACHING

Farida Wongsangiam

"I coachning har hon inte bara hjälpt mig förstå mig själv bättre men också gjort de mörkaste stunderna i livet mycket ljusare. 🙏❤️"

Coaching och stresshantering


Ta hjälp! Det kan inte sägas nog ofta. Min roll som coach är att hjälpa dig hitta dina svar.


Vanligt är att klienter kommer för att få hjälp med rädslor, sådant som tar energi, fobier eller för att få ännu tydligare riktning framåt i livet.

Workshops och kurser


"Skapa mer av det som är viktigt" är något som återkommer i de workshops och kurser jag håller. Oftast tillsammans med min kollega Jenny Eklund


Coachande ledarskap med NLP Practitioner är en certifierande utbildning med löpande kursstarter. ”Fantastiska och inspirerade ”lärare” / coacher! Väldigt intressanta ämnen som har gett mig nya insikter och bidragit till personlig utveckling.


Marie Schön, workshopdeltagare

"Tycker mycket om podden ”Alla leder” där Sofia och Jenny inspirerar och motiverar på ett proffsigt och mänskligt sätt. Lagom långa avsnitt där man känner att de tänkt till på innehållet inför varje nytt avsnitt. Som lyssnare får man både lite insikt i deras liv/jobb samt tankar och aktuella ämnen. Ps avsnitt #68 lämnade ingen oberörd."


Karin Capó Milding, podlyssnare

Jag deltog som testperson för deltagarna på NLP utbildning som Alla Leder arrangerar för att de skulle guida mig mot ett utav mina mål. Oj vilket resultat! Gick därifrån med en solklar vision hur jag ska jobba framåt. Professionell guidning av både elev, Jenny och Sofia. Rekommenderas varmt!"


Jennie Thuresson