HUDVÅRD

"Hudvårdsprodukterna jag köper av Sofia har jag använt i ca två år. Huden har blivit mjukare. Jag ser yngre ut. Har även köpt vitaminer som gör att jag orkar mer. Det finns något för alla så jag kan varmt rekommendera ett besök hos Sofia"

Ing-Marie Rieckmann

Hudvårdsprodukter som

levererar och fungerar


Hur stor skillnad kan det vara på olika produkter? Ja, väldigt stor har jag fått erfara. Huden ska andas, reglera kyla/värme och är ett skydd. Att ta hand om din hud är att ta hand om din hälsa. 

Unna dig en skön ansiktsbehandling


Tänk dig att få lägga dig ner och andas, koppla av till lugn musik och få en mjuk och skön behandling i ansiktet samtidigt. 


Välkommen till mig på Hälsohuset i Lidköping. Se aktuella behandlingar och lediga tider via min bokadirekt. 

"Jag kan verkligen rekommendera ansiktsbehandlingarna hos Sofia. 
Jag har köpt rengöringsmaskin till ansiktet med tillhörande rengöring. Min hy i ansiktet har blivit mycket bättre. Dagkräm och nattkräm tillför fukt.
Förra sommaren testade jag även solfaktor 50. Den är jättebra och missfärgar inte kläder som många andra med hög solfaktor gör."


Maria Apell"Jag är väldigt glad att jag tog mig tid för en behandling hos Sofia! Är supernöjd med själva behandlingen och resultatet!"


Annica Döse


Nu skins produkter använder jag varje dag och är helnöjd 😊 tandkräm o ansiktsprodukterna i serie ageloc, handkräm och fotkrämen är favoritprodukterna! På köpet får man bra information o support av Sofia."


Susanne Nilsson