Yinyoga

- konsten att släppa taget

"Jag slutade med kortison efter en kort tid med yinyoga, hade då ätit kortison i åtta år. Mår bättre i både kropp och själ av yinyoga."

Maria Apell, yogakund

Yinyoga på

Hälsohuset i Lidköping


Yinyoga är konsten att släppa taget och är en lugn form av yoga som balanserar kropp och sinne. Yinyogan hjälper kroppen att släppa spänningar, få mer rörlighet och passar utmärkt om du är stel, nybörjare eller erfaren.


Välkommen till Hälsohuset i Lidköping där jag leder pass i en mysig miljö. Allt material finns.

Yinyoga online


Vill du kunna yoga enkelt, där du är, och ändå ha lärare som leder i realtid? Här har du den.


Få tillgång till 4 yinyogapass/vecka via en sluten facebookgrupp.


Varje pass är unikt och personligt. Tillsammans med min kollega Jenny Eklund blandar vi all vår kunskap med yogan och lägger in coaching och inspiration i vårt sätt att leda dig under passen.

Yin och yang i balans


Jag har en ganska hektisk vardag med familj, hus, intressen, tre företag och massa idéer.


Jag har mycket yang och skapande i mitt liv. Yinyogan är mitt sätt att hitta lugn, varva ner och därmed skapa den klassiska balansen i mitt liv!"


"Jag går på yoga för att slappna av. Har varit nedstämd en längre tid och har en minde depression och yoga är ett sätt att försöka koppla av."Annelie Larsson

"Yinyoga för mig att avslappnande, underbart och utmanande. Effekten efter fler års yinyogande är att jag lärt mig att andas, njuta, att ta hand om mig och mina känslor. Yinyoga är helt nödvändigt för att jag ska må bra och jag mår bättre när jag yogar."


Anette Martinsson

Lärt känna min kropp och märker positiv skillnad i smidighet."

Ingrid Westerlund